hejhejhej hemskt mycket hej

hej hej,
jag är så otroligt trött på den här bloggen. funderar på att ta bort den, men jag kanske ångrar mig någon gång.

har hänt väldigt mycket sedan sist jag bloggade, tänkter inte skriva allt, du har väl redan somnat i vilket fall, hehe. nu är jag, sedan någon  vecka, hemma igen. om lite mer än en vecka bär det av till fjällen, och jag är så otroligt otaggad. ja ja.

nu ska jag fortsätta kolla på 2½män, ha det bra folk.


solnedgång på fuerteventura mars/april 2009, självklart är jag fotografen.

fanny som är fannytastisk (...) på att blogga!

rubrik.

godkväll,
har sett ännu en film med fantastiska Heath Ledger. the brothers Grimm/bröderna Grim hette den. sitter och funderar på att beställa tre filmer och en box med tre filmer i, alla där HL är med i. får se hur det blir. kostar ju en del med frakt och sånt skröffs.

i alla fall. de senaste dagarna har jag jobbat en massa, så nu börjar jag bli rik... eller ja, rikare än vad jag var innan. har även träffat alla igelkottar igen, och namngett de. lite 3-åring style, men men. de är underbart fina. har fotat en del, tänkte visa er bäbisarna. tänkte att jag skulle skriva lite om igelkotts äventyren då med.

idag var första dagen, sen jag kom hit till mm&mf, som det var moln på himlen. det till och med regnade lite. minns ärligt talat inte när det regnade sist. härligt!


bild på ett armband jag gjorde sist jag var här, precis efter skolavslutningen. vad tycks?


nu ska jag fortsätta läsa bloggar och spela tetris. 

godnatt/godkväll!


RSS 2.0