30 april


god kväll
insåg just att jag missat blogga idag, har inte hänt så mycket.
mådde dåligt i morse och har inte varit borta från skolan på länge, så jag stannade hemma. ont i huvudet och magen + att jag börjar få ont i halsen. inte bra.
sen så solade jag och passade lilla syster.
pratade med kusin och vi kollade på fina bilder, bloggar och annat skojjsigt.
chillat lite till.
fotat en massa (igen! har kommit in i happy-foto-times, eller nått. är nog vårens fel).
bakade fina (och himlans goda muffinsar/cup cakes) med kusin-vitamin.
grillade med folket på gården.
åt upp muffinsarna. yummy.

ja, jag fattar inte. tänkte ju sluta skriva om vad jag gör men nu gör jag det ju igen. hmm.

nu stannade det precis några moppeder utanför och massa folk började prata. läskigt. här i skogen brukar inte en människa synas till efter klockan åtta. hmm, hmm, hmm.

nä nu ska jag säga att jag ska sova. så känner jag mig lite duktig. egentligen ska jag sitta uppe framför datorn och nörda mig i några timmar till. är grymt sugen på att spela något gulligt spel och kolla xtra materialet på min dvd. ^ ^ vilket liv man har.

natti natt gott folk!
och nu fick jag en himla längtan att åka till baks till Paris, konstigt.



29 april


goddag,
idag hade jag riksprov i spanska. ganska jobbigt eftersom det hela skulle ta lite mer än 2,5 timmar (om jag räknat rätt)... var tre delar, samma som i andra nationella prov.
eftersom jag blev klar ganska snabbt fick jag även håltimma i nästan tre timmar. var bara fysik och kemilektion kvar, jättekul dag... slutade i alla fall en halvtimme tidigare än vanligt. =)

käkade glass och övningskörde, och sen när jag kom hem hittade jag en trevlig överraskning:



tack så himla mycket (vann dvd:n i en tävling!)!
tror jag måste kolla på den nu, haha, men har matteprov imorgon jag tänkte plugga på, hmm. vad väljer man? lätt val för vissa (a)

som vanligt hann jag också leka lite med Nikke-Nikon, så jag slänger väl in någon bild (;



bilder


lite random bilder från idag, inga jättebra men gillar bild nr 2!






kommentera gärna och säg vad som är dåligt och vad jag borde göra för att de ska bli bättre bilder =) jag är inge bra på att fota, tycker bara det är kul ibland.

natti :*


28 april


halloj!
jag inser just hur grymt tråkig min blogg är och hur tråkigt det måste vara att läsa om mitt liv, haha.
jag är i alla fall på bra humör nu, har lyssnat på musik, tittat på massa videoklipp, läst mina favvo bloggar osv hela eftermiddagen! och så att jag vann den underbara dvd igår är jag fortfarande lycklig över, haha, vilken nörd jag är.
tänkte istället för att skriva tråk laddar jag upp ännu mer bilder! =) lite bilder från idag, sprang ut och fotade (var ju så fint väder)!

och snart börjar house!<3 har missat det typ 3 gånger i rad. men idag ska jag lätt se det!

adíos amigos (riksprov i språk/spanska imorron! :S i ca 2-3 timmar...)



spökhästar


rubriken säger väl allt... x)



fetto L8 springer, gillar bilden även om det är dålig skärpa. hon ser lite lagom enorm ut, haha
det enda jag gjort med bilden är att göra bakgrunden gråare och gjort bilden mindre =)



mini, söt som vanligt och försöker springa...
super dålig bild så jag vet inte varför jag laddar upp den... i alla fall, samma redigering som på övre bilden.



favvo bilden från idag, Pi ser så grymt busig ut p: även en dålig bild, men bland de bästa. var för mörkt för att få bra skärpa, eller för lite solljus i alla fall.
helt ofixad! sötis häst<3

och alla bilder här är egen fotade av mig, så sno inte TACK! =)


27 april


hej alla sötingar!
jag har inte tid, måste skriva på en muntlig redovisning jag ska ha imorron! hjälp! men det är ju sååå tråkigt...
dagen har varit allmänt seg, skola, fick vänta typ 1,5 timme innan jag kunde komma hem så jag köpte glass (= solero! har varit sugen på det jättelänge.. hm.
tvungen att bygga ny hage till pollarna med idag, och sen fick hästarna fnatt och sprang omkring som idioter, hehe p: självklart kutade jag efter med kameran.. dock var det lite för mörkt för att få bra bilder men jag tror jag slänger in en bild lite senare. någon bild på L8 blev faktiskt ganska cool, trotts bad skärpa!
nu måste jag hitta lite skit om värmepumpar, mega tråkigt.

btw! jag vann en dvd idag!!!!! så sjukt glad! dock var det lite illa för jag kom helt av mig i skrivandet av muntliga grejen, och nu är jag fortfarande för glad för att kunna skriva något vettigt, hehe, vilken nörd jag är! B-)

bye bye :*


ååh~~


jag blev helt kär.



ett fint lite halsband som ser ut som en liten cookie! sött var namnet (:


26 april


hej du!
var typ evigheter sen jag skrev något här.. men det är ju mest för att jag inte varit hemma och kunnat skrivit. i alla fall, helgen har varit jättenice! massa skojjs har hänt.
fredag hämtades man på skolan och så vare bara hem och hitta några snygga kläder och panik-packa på max 5 min (och jag som HATAR att packa!). i alla fall, sen bar det av till den stora staden Göteborg. vad som händer där får ni reda på imorron, ska även ladda upp massa bilder =)
där stannade vi fram tills på lördags eftermiddagen då vi åkte hem (efter att kusin och jag tappat bort oss...). vi hade ett grymt stort hotellrum, fett nice!
och idag blev jag tvungen att städa en massa och sen bar det av till vildsvinsmannen! :D de va nice, måste erkänna att jag suger på playstation...

det är första måndagen jag går i skolan på en månad imorron! det ska jag fira med att jag går och lägger mig riktigt tidigt, typ nu =) så jag inte sover bort hela dagen..

god natt med er!


god natt


jaha
jag tror jag ska sova nu, humm... är inte ett dugg trött, aja.
nä jag vet inte varför jag skriver något nu. helt onödigt...

godnatt! :*


timetogetalife+macka


kul med bilder!

fanni+tråkigt+ps+tråkig bild
=


ja, vackert är det inte, men lite färg piggar alltid upp p:


23 april


hallå!
har hänt en hel del idag, faktiskt! gick upp vid 06,10 men lyckades somna om och försov mig till halv åtta S: så jag missade bussen och fick till slut skjuts till b-ryd, så jag missade idrotten. aja, sånt är livet.
sen var gabbi-babbi-bubbi-bubbel-blobb sjuk, så det blev ingen redovisning om berg grejsar idag, skönt eftersom jag inte kan ett skit om det, hehe
engelska, lunch, matte inget speciellt. slutade klockan två men skulle till kurator så jag kom inte hem förrens vid typ fyra. yey.
hästarna hade tydligen gått ur hagen, jag hade visst glömt stänga grinden i morse (a) haha, god morron fanni!
hästarna stod bara på tomten och åt gräs, så det var lugnt.
nu har jag si så där 10000000 grejor att göra tills imorron, men PALLA. ska ju tydlingen till gtb i morgon med kvinnorna på gården och gå på oprett (OMG!). kul kanske man inte ska kalla det, men ja.. man kan ju alltid passa på att shoppa lite ^^ åker imorgon direkt efter skolan och kommer hem någon gång på lördag.


buddha är cool




nattinatt


god kväll!
nu ska jag snart sova, har knappt sovit något de senaste dagarna.
idag har inget speciellt hänt, allmänt seg dag med massa nv-ämnen.
var så länge sen jag la upp en bild här, så det får bli en från i påsk. på lilla syster och tårtan (och visst blev tårtan jag gjorde ganska snygg?), haha!



nä nu ska jag sova, tidig läggning idag!

sov så sött =)


22 april


hallå,
är sjukt trött idag! har naturkunskap där Bubbi och jag gör ett arbete om bergvärme, ytjordvärme och ytjordpumpar, lite intressant kanske, men palla...
vi ska bli klara idag, ska ha muntlig redovisning i 10-15 min s: vi har väl fått ihop nästan 3 min...

nu ska jag sluta skriva, hejjs


puh


har suttit med en svenska uppsats sen si så där klockan halv fyra. har ätit och tagit in mina pollar, och åkt hemma annars är det nästan bara skriva, skriva, tänka och mer skriva. jättekul.
hoppas ni har haft en roligare dag,

natti! :*


21 april


hej hå,
nu sitter jag i skolan med muppen ami och har spanska. mm jippi..!
ungefär så här kul har vi: hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe
hehe...
nä nu ska jag sluta skriva de här sjukt onödiga inlägget.. hehehehehehehehehehhehehehehehehehehe hehehhehehehehehehehehehehehe.. moget fanni. och AMI (hon skrattar faktiskt) ! Wow.
hejdå

och jag älskar seb <3 !

Hemma från Göteborg!


hallååå,
nu är jag hemma från Gtb och kollar på tv.. blev lite små trött av allt springade på slutet, haha.
jag köpte mest drickor av olika slag, hehe, TVÅ stora chai latte från espresso house (yummy!), en liten coca cola och en jordgubbs smothie!
sen blev det en fiiin necessär + en matchande spegel, så söta eller vad tycker ni? =) dessutom behövder jag nya necessärer. båda är från H&M.



sen blev jag så sugen på att vara kreativ (det bor ju en liten estet i alla), så jag köpte jag två små guldkedjor och två satinband. ett marinblått smalare och ett svart. helt onödigt att jag skriver. jag har ju fotat allt! suck. iq-nivån sjunker på kvällarna..
allt utom den större kedjan är från panduro.



så här ska det typ se ut när det är klart! ganska fint i alla fall ? P:


jag köpte också en mörkblå typ tjocktröja från H&M och ett typ oranget och vit-randigt linne från GinaTricot

god natt! :*


20 april


HEY!
nu ska jag och ami dra till Göteborg! ska bli mysigt (;
ska försöka blogga lite när jag kommer hem, om jag köper något vettigt...
ha det bra

baba :*


19 april


hejsan hoppsan!
ska lägga mig snart tänkte jag, ska upp vid sju-halv åtta imorgonbitti så det kan va bra och sova. ibland, hehe.
igår lyckades jag se nästan fyra filmer på en kväll! och då började jag titta vid klockan tio på kvällen! fast sen så la jag mig ju ganska sent...
det är en tyg humla här inne som flyger omkring vid taket och så bara trillar de ner. aj? han/hon/den/det verkar ju ha lite problem med vingarna. stackars sak, men den är för läskigt för att jag ska göra något vettigt.

idag har jag för övrigt inte gjort så mycket, var ute och gick lite mer än 1 mil med 11 kg på ryggen. lite små jobbigt efter några timmar. men ganska kul, och bra eftersom jag ska åka till fjällen med min klass i sommar! så nu måste man gå in sina skor osv.

nä nu tog andra avenyn slut så nu ska jag sova ;d var flera veckor sen jag såg det sist. har tröttnat, börjar bli dåligt.. fast man kanske ska börja kolla på den igen..?

natti natt! :*


hej alla barn!




hehe var ju tvungen att testa ;d


18 april


hey ppl
lite dåligt med bloggandet på sistone, så jag ska skriva lite fler inlägg idag tänkte jag! nu är det helg så man hinner ju skriva =)
för övrigt händer det inte mycket, jag ska skriva en svenska uppsatts där jag jämför två filmer. var tvungen att ha de hemma (jag orkar inte låna, kostar massa pengar, och ladda ner ta 100 år) så det blev:



sweeney todd vs pocahontas!

ha det bra


17 april


hey,
klockan har precis blivit 0:01 så nu kan jag posta de här inlägget (;
historia prov idag, annars händer det inte så mycket mer.
ska ev till lite rasmus, kommer massa folk från klassen dit. får se om det händer något kul där. har inte bestämmt mig om jag orkar ännu... p:
i vilket fall lär det bli en lugn fredag. skönt det med.
på måndag ska jag nog åka med lilla ami till gtb, sooo nice!
jag har absolut inte något kul att skriva i de här inlägget känner jag. hmm, men jag tänkte skriva ett om läskiga saker i mat. hann inte innan, massa pluggande. om jag nu orkar skriva de där är det mest för att jag tycker det är intressant själv, hehe. men det är ju bra att veta, kära människa!
nä nu ska jag sluta skriva de här onödiga inlägget.

god natt!

kom på att jag inte lagt in den här bilden (trodde det) så nu kommer den! håret ser hemskt ut, jag vet. nästan lika hemskt som resten.




street surfing board var namnet!





är ju tvungen att visa en bild på den här coola saken vi surfade omkring på under vår idrotts lektion idag! haha helt sjukt kul, men väldigt mycket jobbigare än vad man kunde tro.
gällde att ha bra balans annars trillade man i backen, tror alla trillade si så där 5-6 gg, haha. tur i alla fall att ingen slog sig.
om man vill köpa en sånhär kul grejjs är det en stor fördel att bo i en stad med platt mark (typ inte grusvägar i skogen...) och den kostar ungefär 1300 kr. inte super billigt direkt, men men.
själv är jag lite sugen på en sån, om man inte hade bott på landet så...


16 april


hej hå!
just nu är det plugg, plugg och ännu mer plugg. historiaprov imorgon och jag ska försöka få mvg igen, eftersom jag då lär få det som betyg i historia a. 1:a och 2:a världs kriget och mellan krigstiden är det som gäller, och hur många gånger har man inte redan gjort det? ja ja.
dagen har varit otroligt slapp, idrott första lektionen där vi testade någon grymt kul grej, typ skatboard men ändå inte. sjukt kul! lite svårt i början men efter ett tag kunde man åka for ever typ, hehe. sen hade vi hål i två timmar, engelska med prov och facit till(nödvändigt...) och sen matte.
sen blev man tvingade att fika (tvingad kanske är fel ord) och följa med och handla. fyfan. vi var på den jättelilla typ ica butiken i nästan två timmar. mamma och jag blev besatta och letade efter bla de hemska E:na i maten. det är så illa så jag ska skriva ett helt inlägg om det, lite senare. för det är värt att tänka på, så kolla in här igen ikväll! =)
nu har jag i alla fall pluggat i typ fyra timmar (råkade sommna och sov i typ en halv timme, woops!) och nu ska jag fortsätta med det.

hoppas ni har en roligare eftermiddag i vårvädret!

baba

SOMMAR och film


jag vill ha sommar! det är så underbart, jag tror inte jag behöver förklara. så jag slänger in en härlig bild från sportlover som spenderades på ett härligt Fuerteventura!!



på bilden ser du även en liten uppmaning till vädergudarna (;

jag har länge tänkt (och gjort men de har försvunnit...) göra en lista på filmer man måste se innan man dör. så nu tycker jag du ska vara riktigt duktig och skriva vilken/vilka din favorit filmer eller om du är som mig (kan jag inte välja en har ju typ 1 miljon favoriter) så skriv bara ner några filmer man absolut måste se.
tack allihop!

nu ska jag ut med fettohästen<3 och plugga historia och vara lite sur, för att det inte är sommar NU.


15 april


eftersom det är upp tidigt och iväg till skolan imorron, så skriver jag inlägget nu ist (;
om 5 timmar ska jag upp och jag har typ 150 sidor kvar att läsa i en bok jag ska redovisa imorron. shit. inte bra. inte bra alls. jag får väl göra som min kära moder, läsa slutet och hoppas på att jag fattar resten...
nä nu ska jag läsa (sova).
godnatt/godmorron! (beror ju lite på när du läser det här, du kanske är duktig och sover nu)

för att du ska drömma massor läskigt slänger jag in ett mini collage på den läskigagubbesomborimormorochmorfarshall!
förövrigt är han jävligt svår att fånga på bild! i alla fall att få han i mitten och få med hela huvudet, se själva... tog fyra bilder innan jag lyckades :o



bou!


14 april


hej hej,
nu är jag i skolan och vi ska snart ha matte. dagen har varit allämt seg och jag har mått illa men jag känner mig inte sjuk. hoppas inte det är min mage som börjar dumma sig igen.
har du haft en bra dag på skolan/jobbet? =)

hejjsvejjs!

hej alla människor!


jag har ingen aning om hur det gått till men nu har jag fått massa kommentarer på det senaste inlägget. konstigt... men kul!
jag har inget vettigt att skriva om, som vanligt, men det är alltid trevlig med nytt folk som tittar in.
nu ska jag sova, skulle gjort det för si så där 2 timmar sen. ska upp 05.40, känns hemskt. ja ja skolan är snart slut! göttmos (:

godnatt snuggingar!

fisk!


nyss kom folket på gården (dvs mamma, mjukplast pappa, lilla syster och moster) hem och började skrika fisk... så det var bara att ta kameran och springa ut.
igår kväll la de i två nät i sjön brevid vårt hus och nu imorse var de och tog upp nätet, fyra gäddor (den största vägde 2,5 kg) och en abbor.
eftersom man är fotografen på gården var jag tvungen att fota fångsten... så här får ni en bild på de fina (...) fiskarna!



folket på gården fick för sig att köpa höns för snart ett år sen, så vi har massa höns och tuppar. nu ska tre av fyra tuppar säljas så då var det jag igen som fick fota. två av tupparna är faktiskt ganska fina :p



från vänster till höger:
kicken (döpt efter trummisen i The Poodles, jag tyckte deras hår var väldigt lika), typ virrvel tupp, därför han ser så mysko ut.
mike, vanlig tupp typ.
arga fluffet (han ser alltid så jäkla sur ut!), silkestupp.

okej, kanske inte jättekul med de här bilderna... får se om jag tar bort de här inlägget.

13 april


hallå,
sista lediga dagen idag! fy... vill att det ska vara sommarlov nu. men det är bara 38 dagar + skolavslutningen (om jag räknat rätt) kvar tills det är sommarlov!! och det är ju sommar väder ute så det är inte så fel i alla fall. =)
tyvärr har jag fortfarande massa läxor, böcker jag måste läsa ut, kommande prov att plugga på och inlämningar kvar att göra så det blir ingen slapp och nice dag idag.
jag tror det är den här veckan jag får reda på vilket inriknings val jag har kommit in på och vilka valbra och individuella kurser jag har fått. jag har sökt matte/data, haha, får se hur det går!
nu ska jag ut i stallet och till pollarna och fixa en massa, ha det så bra!



babybjorn ser lite ihop klämd ut...och allmänt galen och fet<3

puss :**

12 april


hallå,
hittade en vårig och påskig bild bland mina bilder.



har ni haft en bra påsk?

jag tycker alltid är lika härligt att vara ledig! slippa gå upp så tidigt och stressa hela dagarna.
på tal om stress har jag faktiskt massa skolarbete jag knappt börjat med och som ska vara klart när skolan börjar. aj.
ja ja, nu ska jag ut till stallet och alla djur,

ha det så bra idag!

godnatt


nu ska jag ta och lägga mig, börjar ju bli ganska sent och ska man komma upp ur sängen vid 7 så är det nog bedtime now.
har suttit och läst bloggar i flera timmar, tycker det är himla kul! har inte hunnit lägga över bilderna från kameran så det får bli imorron.

godnatt!

11 april


goddag!



ser det inte gott ut!? tårtan var ju ganska enkel, men man behövde göra den i tre olika delar så det tog ett tag. nu är den i alla fall helt klar, på bilden är det ingen gelegegga över apelsinen.. men den blev i vilket fall fin, hehe
ska snart hjälpa till med påskbuffén. när den är klar tror jag kusinen har hunnit hit. hon skulle komma till flygplatsen vid 13.00 från Italy! Nice, förrutom att det har varit jordbävningar och grejer där nu. Men hon klarade sig bra och sov igenom det värsta.
efter allt ätande ska jag träffa min älskade bästis (ja det är ju lite mellanstadie stil)! ska bli grymt kul även om det inte blir så länge. efter det åker jag i alla fall hem. till skogen...

ska ladda upp lite mer bilder när jag kommer hem, så jag kan fixa storlek, texten, ljus osv i ps.

ha det bra, och GLAD PÅSK!

pälsmössa!





ni får ursäkta den hemska bilden, men här är i alla fall min nya pälsmössa, haha!
det finns inget photoshop eller något annat program på den här datorn, så jag fick använda paint för att göra bilden mindre. ledsen att färgen osv är dålig, men kunde inte fixa till den. så det är 100% orginal. :P
skriv nu en kommentar så jag får er blogg (:

påsktårta!


hallå,
nu ska mormor och jag baka en påsktårta, får se hur det går. tänkte slänga in en bild på min tårta och ev recept om det blir bra.
här är i alla fall en bild på hur tårtan ska se ut, får väl se om min blir lika snygg...



jag har suttit ute i en hängmatte liknande stol(läst en tråkig bok jag måste läsa från skolan), i linne och min nya pälsmössa. snygg kombination! ;)
nu ropar mormor på mig,
hejdå gott och ont folk

10 april


datalektionerna är i full gång, så det är iprinsip omöjligt att få till gång till datorn så man kan skriva ett inlägg.. ja ja, imorgon åker vi hem så då blir det mer bloggande.
idag ska jag baka påsktårta och köpa godis, annars händer det väl inte så mycket mer. nu fungerar min elaka kamera igen, så jag ska slänga in lite bilder! tyvärr finns inget photoshop så jag kan göra bilderna mindre (är så stora så det tar en himla tid innan de laddas upp) och jag vet faktiskt inte hur man gör bilder mindre i paint..
aja, ni får ha det så bra!

hejjs !

9 april


hejhej!
ledsen att det blir dålig med bloggandet nu, men det är lite irriterande att skriva när det sitter massa folk runt om och läser och kommenterar vad man skriver. mormor och morfar har precis skaffat dator, så det försöker lära sig allt. men det går sådär. innan satt de i 30 minuter och studerade "den fantastiska" bakgrunden på deras windows vista... ja du, ibland blir man orolig för mänskligheten!
igår kom vi fram vid halv åtta på kvällen, så då hände det inte mycket... idag har jag varit inne i Nyköping, är faktiskt född där. det var sjukt mycket bilar och folk, och även en liten marknad. trevligt! självklart kunde jag ju inte låta bli att shoppa lite, men bara lite, hehe.
blev en vit pälsmössa(var påväg att ta en rosa men kändes lite väl svåranvänt), en hallongodisgrej, en hallon/chocklad tryffel (båda från en mycket mysig te och kaffeaffär), en jättefin, engelsk, klassisk kopp med rosor på och en liten hårspray. Pälsmössan och koppen köpte jag på marknaden, var typ någon internationell marknad här idag. spännande! självklart kommer mössan från det "finska marknadsståndet" och koppen från det engelska. de fanns även ett grymt fint godisstånd, massor med färgglatt godis! men dock var ju priset liiite väl högt, 350 kr/kg! fyfan.
blir nog lite dåligt med bloggandet, men ska försöka lägga in lite bilder på det jag köpte om kameran fungerar.. hann ta typ två bilder innan den slutade fota. suck.

ha det bra gott folk och passa på att njuta av lovet!
puss :*

gos m katt





gos med Bäbis-katt! <3 bilden är från i fredags.. vi leker att det är fin skärpa osv för då blir bilden ganska fin iaf (; dessutom är det ett mystisk blå streck över bilden, solen typ?


8 april


goddag gott folk,
idag ska jag packa, städa, fixa med hästarna och sedan bär det av till näve, nyköping och ev stockholm! ska hälsa på släkt och vänner, alltid trevligt. självklart blir det lite shopping, om det hinns med!
nu har ju mormor och morfar äntligen skaffat dator och bredband, så jag kan nog blogga endel iaf.
nu måste jag diska och packa, fy vad jag hatar att packa.

bye!

p.s. lilla syster ville visst tillägga något:
¨åäööäkyjhhjhj¨k¨ljh nhfif8drrefuyfyytyyyyyy¨jjjhj'n'äjkijuyyyyyyyyyyyyyyi9iujjjjghfds,j,,

jag tror hon önskar er en glad/trevlig påsk =)
d.s.

tattos


först ville jag absolut inte ha en tatuering, men nu börjar jag gilla de mer och mer. jag tycker fortfarande det är fult med människor som har tatueringar över hela kroppen, men en liten här och där är inte fel.



koi fisk!

mina favoriter bland små tatueringar är just nu en klassisk, japansk koi fisk. de är grymt söta! jag gillar även små tiger tatueringar, även de gärna japan/kina-inspirerade. själv tycker jag det är grymt snyggt, även lotus blommor och små meningar kan vara riktigt fint.
vad tycker du om tatueringar? skulle du kunna ha en tatuering?



collage på snygga bilder på blivande tiger tattos!

alla bilder i det här inlägget är från google.

7 april


hey,
nu har jag kollat igenom allt jag köpte igår och det blev ju faktiskt inte såå mkt iaf! om man ska vara lite mer exakt: ett par ljusa jeans (moa-släkting övertalade mig att köpa de, var lite väl tajta enligt mig, menmen. ska göras om till shorts!), två par blåa linnen, en röd-vit randig tshirt, en blå "superwoman" tshirt, lite underkläder, två väskor, två par vita skor, två bälten, lite bas grejer (typ smink, sminkborstar, nagellack osv), lite tuggummi, en mystigs värme-mask (fantastisk enligt moa!), lite hästsaker och...



... ett par nya hörlurar! (:
tror jag fick med allt.. tyvärr la ju kameran av igen, så jag hann bara fota lite saker. om jag pallar kanske jag laddar upp ngn mer bild.
mm, va lat man får vara!

annars händer det väl inget spec idag då, kanske ska iväg på ngn grillfest (typ?) vid ngn sjö. får se om jag pallar åka dit..

baba

god natt (:


godnatt med er!
ska sova nu, moa(släkting) ligger redan och sover här brevid så jag måste släcka snart.
ullared-gekås vart en riktigt hård tur! nästan 10 timmars shopping! lite bilder får helt enkelt komma imorron.
lyckades få ihop allt totalt runt 1000kr, så det var inte så farligt dyrt. dyraste jag köpte var ett par ljusa jeans för 159. :P
nu får ni ta och sova!

nattinatt!

6 april


hallå!!
nu bär det av till Gekås-Ullared med fyra släktingar (de jag skrev lite om igår). vi ska strax åka och är nog där hela dagen (stänger vid åtta, för se om släktingarna som är där för första gången orkar med 11 timmars shoppig), så det blir väl ett inlägg ikväll där jag kanske visar upp fynden, hehe ;)
är just nu inne på gekås hemsida, kan säga att det är 5+ grader, lite vind och ingen kö! perfekt helt enkelt.
ni får ta och ha det så bra idag, ser att solen lyser lite! gött.

hejjsvejs

kärlek<3


jag har alltid älskat kristallkronor. jag vet, känner mig lite som en 80-åring. men det är bara att inse att kristallkronor är grymt fina! jag älskar nästan alla kristallkronor.
kollade runt lite för ett tag sedan och kom till markslöjd, massa super härliga lampor och så klart massa kristallkronor!
hittade ingen jag fastnade lite extra för, men här är mina favoriter från http://www.markslojd.se/ . Enjoy!



om ni har någon favvo av kristallkronorna så har jag numrerat de, så lämna en kommentar om vad du tycker om kristallkronor (skulle du vilja ha en i ditt hem?) och om du nu gillar de, vilken är snyggast av de på bilden? =)

har varit duktig och städat en massa, så nu ska jag slappa lite innan jag drar ut och fixar hos pollarna. släkten kommer tydlingen inte förrens ikväll.

adíos

5 april


god morgon gott folk!
ska snart börja städa, kommer släktingar hit hela vägen från Norrköping ikväll. när jag vaknade imorse (eller okej, klockan 11 ;)) blev jag helt deppad när jag såg att solen var borta.
ja ja, får väl försöka överleva en dag utan sol och värme.
nu måste jag städa innan mamma dödar mig, hehe.

ha det super!
baba

bilder från igår


lite sent, jag vet. men här kommer lite bilder från igår! inget speciellt, jag tycker bara bloggen bilr roligare med lite mer bilder.



fanni is dah chef! haha, gjorde hamburgare till mjukispappa och mig igår kväll.



visst är min lilla älskling undebart söt!? tyvärr börjar hon blir fet, hon äter ju massor!

jag är ingen fotograf, har bara en helt ok systemkamera så det är absolut inga bra bilder. gillar bara att fota lite ibland!
bye bye

4 april


hejhej!
idag har det varit soft, hade tänkt vara duktig och plugga lite, få det som måste göras överstökat. men så blev fallet icke.
vid halv ett-ett i förmiddags satt jag vid datorn och skrev ett inlägg här. hade precis ätit frukost och var lite nyvaken. iaf, mjukplast pappa ropar på mig att komma ut i hallen, jag är helt borta och frågar såklart varför. går ut och ser Ami stå i dörren. lite smått oväntat(när man bor i skogen är det sällan man får oväntat besök)! dessutom var jag fortfarande klädd i pyjamas...
ledsen jag inte skrivit något mer inlägg idag, som sagt, var ju inte sååå bredd på besöket. men det var trevligt =) alltid kul med folk!
ami, jag och några till skulle egentligen åkt till gtb idag, men ami fick inte av okänd anledning. menmen vi får ta det någon annan gång.
är lite små glad över att äntligen ha mer än fyra kanaler, haha, kan inte sluta zappa runt och glo i tre sekunder innan zappningen forsätter. läskigt..
slänger in en bild på min frukost, får se om det blir någon mer bild från dagen!



gud vad jag älskar värme och sol! och som sagt, egenfotat!

ha det så bra, pusshejjs!

!


sprang ut och hämtade posten och blev attackerad av katterna på vägen ut. de är hur söta som helst nu i vår vädret, så jag var tvungen och testa om kameran kanske hade slutat streja, han har ju lite beslutångest! och vilken tur, för han höll nog med om att det var perfekt foto-väder idag, för nu fungerar kameran igen!
så nu får ni stå ut med några oproffsiga bilder på lite blommor och stekarkatter.
och kom ihåg att det är massa copyright! egenfotat av mig.




ser ut som jag försöker strypa henne eller nått, men jag kliar henne (helt oskyldigt) under hakan. dessutom ser hon väldigt smutsig ut, vilket hon för ovanligheternas skull inte är.

3 april


woho! nu är det påsklov för min del och det har det varit i exakt en timme och 8 minuter!
underbart med lov! jag kan aldrig bestämma mig för om det är trevligast med proppfulla lov när man aldrig har en sekund för sig själv eller om det är bättre med ett näst in till tomt lov där man tar sakerna som de kommer..
struntsamma, nu är det ju LOV!
blev helt överlycklig när jag såg att min systemkamera fungerar igen. dock hann jag ta typ 12 bilder innan den övergick till sin elaka strejkning. Totalt meningslöst.
så nu hann jag inte fota någon fin och vårig bild, bara min ena katt och någon egobild. får se om det dyker upp något här, blir ju helt klart roligare med lite bilder.
nä nu ska jag nog ta och baka choklad och marshmallows muffinsar! har varit sugen på det i flera veckor. perfekt lunch med...
hade bra i värmen och solen!

xoxo
förresten glömde säga att jag ska fixa om designen, den är ju hopplöst ful. oj, nu kommer posten!

tygskor


jag har länge viljat ha ett par tygskor, dock kan jag inte bestämma mig för vilka och i vilken färg, svart, vitt, marinblått eller grått, inte heller vilken exakt modell.
Så nu tänkte jag ta lite hjälp av er! På collaget har jag samlat lite olika modeller av klassiska (och enligt mig mycket våriga) skor i svart!



Vilken modell/färg är snyggast?
1. Ellos - 149 kr
2. Ellos - 149 kr
3. DinSko - 199 kr
4. H&M - 129 kr

puss

2 april


hejhå,
har sagt det innan och har alltid misslyckas men nu testar vi igen. Jag ska då försöka starta upp bloggen och blogga lite när jag känner för det, si så där någon gång om dagen.
hoppas nu ni kommer gilla bloggen och läsa den lite då och då.
kommer väl ha lite blandade inlägg, men de kommer självklart ha med mig och mina tankar att göra =)

fanní ( visst blir det hela mycket roligare med í isf i? )