28 maj


goddag!
idag har det inte hänt mycket, mest städning och ännu mer bakning + matlagning.
imorgon blir det skola, är bara fyra lektioner så det blir slappt.
imorgon kväll tror jag mammas väninna + familj kommer och ska äta kvällsmat. blir japanskt, sushi, nudlar med mera. och så har jag fått äran att göra efterrätten, tror det får bli cheesecake med jordgubbar eller hallon!

ha en fortsatt bra dag! hejjs


äppelblomma


äppelblommor är väldigt fina, lite ros-vita. lite som Sveriges japanska körsbärsblommor.
fotade lite körsbärsblommor för någon vecka sen, och fixade till de nu. det är samma bild men i olika versioner. så nu tänkte jag du kunde får säga vilken du tycker är snyggast!

bild 1:



bild 2:



bild 3:




27 maj


hejsan,
idag har jag bakat två sockerkakor och en plåt med kladdkake muffinsar! yummy.
har även gjort massa annat, bland annat hittat en av mina borttappade skåpsnycklar. så nu kommer jag äntligen in i mitt skåp igen.
hade feber igår kväll och i morse + att jag har haft ont i halsen, så jag var hemma idag.
imorgon är det idrottsdag. fyfan...

nu ska jag titta på tv eller nått, hejjs :*

25-26 maj


hej hej!
jag är ju inte så bra på bloggandet nu, men det har varit så otroligt mycket pluggande nu. spanska slutprov idag, kunde gått bättre men jag pluggade inte så mycket så jag får väl skylla mig själv.
idag har jag fortsatt att skriva på svenskan, men nu börjar det bli klart.

måste dra, bye!


24 maj


tja,
jag har varit jätteduktig idag. även känns det hemskt.
gabbi kom hit vid 12-tiden och så har vi jobbat med ett muntligt arbete i svenska enda tills lite över åtta! det är väldigt lång tid, ungefär åtta timmar... och vi är inte klara. suck.
efter några timmar när vi började bli klara kom vi på att det inte var så bra. så vi skrev om allt, och därför är vi inte klara ännu. och det ska vara klart imorgon och man ska kunna allt utantill. skit liksom.

har fixat till Gunnel lite snabbt, ska åka Gunnel imorgon. hon är ganska fin nu, när jag har sprayat på lite mer färg. men hon är inte klar ännu, mer att göra.

nu ska jag skrika lite på gabbi för att vi inte är klara, hehe.

bye bye

23 maj


god kväll, eller kanske god natt?
det blev i vilket fall "män som hatar kvinnor" i Jkp! extra trevligt eftersom jag hann med lite shopping (bilder kanske kommer imorgon när kameran vill samarbeta) och sushi. mm!
filmen var bättre än vad jag trodde. väldigt bra för att vara en svensk film, jag måste erkänn att svenska filmer brukar vara lite sådär. men den här var faktiskt bra. lite våldsam och hemsk då och då, spännande om man ska kolla på publiken (var mest gamla tanter som hoppade en halvmeter. själv var jag lite oroliga för att de med skulle få hjärtinfarkt.. som en av gubbarna i filmen.), men alla tanter i biosalongen överlevde vad jag kunde se.

just de, tänkte ju skriva vad jag lyckades hitta på en timme. vi var lite sent ute...
blev i alla fall en jättemysig byxdress (shorts) från Gina. den var på rea och det fanns bra en kvar så tyvärr är den väldigt stor, men men! sen lyckades jag äntligen hitta en mascara jag letat efter i snart ett halvår..! lycka. blev även lite annat smått från H&M.

nu ska jag kolla om jag fått svar från kommunen angående sommarjobb. annars får jag väl flytta in hos mormor och morfar och rensa ogräs större delen av sommaren.
inte helt fel det heller...

natti natt!

män som hatar kvinnor vs änglar och demoner


hej hej!
tänkte fråga om någon av er har sett "män som hatar kvinnor" eller "änglar och demoner"?
för nu är det så att min mamma tänkte bjuda med mig på bio och hon kan inte bestämma sig för vilken av de två hon helst vill se. mig spelar det ingen större roll vilken det blir, har hört att båda ska vara bra!

så nu får du hjälpa till lite, vilken är bäst? (:

änglar och demoner,


eller

män som hatar kvinnor?



ikoner, skrivbord och mer ikoner


för några dagar sen satt lite folk och kollade på min dator i skolan och tyckte jag hade grymt mycket ikoner och sånt på mitt skrivbord på datorn. så jag rensade upp och hade nästan inga kvar. två dagar senare hade jag med datorn till skolan och då var skrivbordet fullt igen, men med nya grejer. hehe.
själv tycker jag inte jag har så mycket på mitt skrivbord, inte nu i alla fall.
så ni får väl kolla och döma själva!



själv tycker jag det ser ganska tomt ut...

(och väldigt onödigt inlägg, men aja.)

22 maj


hejsan hoppsan!
dagen har varit ganska händelselös fram till kvällen. hela, nästan non-stop, förmiddagen och eftermiddagen städade jag hela övervåningen + mitt egna rum. det tog sin lilla tid det.
sen vid 6-7 tiden dök linda, isa och ami upp, med lite mat till vårt improviserade knytkalas och lite filmer. kusin var såklart med. vi lagade mat, åt, tittade på Casanova (har redan sett det, men den är rolig så) och kollade lite på tv. klockan var inte mycket och så kom jag på att mjukglass pappa har laddat ner The dark knight till mig! båda filmerna var nerladdade, men tdk hade helt klart oväntat grym kvalité. wow, det fanns till och med svenskt tal.
måste erkänn att jag är lite småkär i våra nya högtalare till tv:n. massor med bättre än ljudet som finns på tv:n.

är lite läskigt här nu (här = mitt rum). det är så lite saker och kläder på golvet...

nu ska jag läsa mer bloggar och sånt kuligt,

hejs svejs!

21 maj


hej hej,
känner mig lite nördig men har fixat med Gunnel större delar av dagen. ägnade ganska många timmar åt att slipa bort rost från henne. hon blev helt klart finare. hann även åka en sväng till b-ryd och köpa lite sprayfärg så jag kan spraya när jag haft på anti-rost sak.
hoppas det blir bra, med Gunnel alltså.
just det, min kära mjukglass pappa råkade ta sönder någon skruv till styret, så nu är det helt löst och går inte att få fast....... jättebra!

ja ja, nu ska jag sluta snacka om Gunnel. hehe. förövrigt kom det lite folk hit idag, jobbigt värre eftersom det bland annat är tre bröder 4 år till typ 10 år. as jobbigt.. lite kul, men bara lite.




tänkte det kunde vara trevligt med lite mer cupcakes bilder! mm~

natti

Gunnel!

GUNNEL!



kom ju på att ni inte sett min skönhet *host* Gunnel ännu! So here we go.


ta nu inte de här med Gunnel allt för seriöst... (;

18-20 maj


hejsan människor och allt vad ni är!
bloggandet har ju gått lite sådär på sistone... har bara helt enkelt inte haft tid till det. jag vet inte riktigt vad jag gör av dagarna och all tid, men en massa går ju åt till skolan och pluggande nu på slutet av året. alltså skolåret då.

i alla fall sjukt gött med ett "mini lov"! är en hel vecka kvar, nästa vecka är fyra vanliga dagar + en idrottsdag. och vecka 24, sista skolveckan går jag bara en halvdag! två och en halvdag ska jag nämligen på "utflykt" med resten av klassen och vår lots carsten till båstad, eller något runt där vid.

haha, måste säga att scrubs är underbart ibland! sitter och kollar lite på det nu.

aja, det har inte hänt så mycket det senast dagarna.. i måndags skulle jag åka Gunnel till skolan men eftersom det regnade så var jag tvungen att leta efter mina regnbyxor.
självklart hittade jag de inte och åkte nästan 20 minuter senare än vad det var tänkt så jag fick irra mig igenom anderstorp och åka hela vägen till skolan.
det tog nästan en timme..... och när jag väl var framme rann det vatten från mina byxor. det är ingen bra idé alls att åka moped i regn utan regnbyxor.
dessutom var jag blöt om tårna hela dagen.

nu ska jag fira att det är lång lång helg!
imorgon måste jag väl dock plugga lite... massor med prov och sånt jobbigt.

ha're så bra alla!


17 maj


god kväll,
idag var det mycket som hände. men ändå inte..
väcktes vid 07.30, puh! alldeles för tidigt. sen var det firande av min moder hela dagen och vi åkte, hela familjen, till visingsö. det är väldigt fint där.
massa bilder kommer! blev faktiskt några riktigt fina.
tror vi kom hem vid 19-tiden och då var det bara att sätta igång att göra klart tårtan och laga massa mat.

imorgon är det skola och jag ska köra Gunnel för första gången till skolan. spännande, dock vet jag inte om jag orkar köra hela vägen. lär ta nästan en timme, hon är ju ingen racerbil direkt.

nu är jag faktiskt ganska trött, sov 3,5 timmar inatt. woops! om det är väldigt fel stavat och sånt så är det som sagt för att jag är så trött, hehe

ha det bra, och god natt med er!


16 maj


tjo,
idag var man i gvd och köpte mer presenter. hu pu, massa folk som fyller år nu i maj.
btw, väldigt kul att norge vann melodifestivalen! hehe, var ju tvungen att se det.

jag har inget att skriva, så jag laddar upp en bild istället som jag precis fixade till! snälla säg nu vad du tycker om den. och om du tycker den är as ful, så skriv varför med. så jag kan göra det bättre.



ljus med hjärtan!

nä nu måste jag faktiskt sova. ska upp vid 07.30 imorgon bitti och gratta mamma. sen ska vi åka på födelsedags utflykt..! kan väl bli kul.

på tal om inget har jag blivit "vegetarian" eller icke köttätare som min kusin så fint säger. dvs att jag äter fisk men ingen typ av kött..

god natt!


tradera mera!


har varit inne lite på tradera igen, hehe, men det är faktiskt kul!
sist köpte jag 3 paket med berlocker, väldigt fina och är massa nöjd.
nu har jag precis bjudit hem en bordstablett med Mumin! jag måste erkänna att jag är lite små kär i han, Mumin. så himla fin! dessutom gillar jag saker som man kan tänkas ha i sin framtida lägenhet..

så jag tänkte bara säga att om ni har tråkigt tycker jag ni ska kolla in på tradera, kanske hittat ni något spejsat du inte visste att du behövde? ;)

tänk bara på att det är lätt hänt att hela sparkontot försvinner på ett knapptyck...









så fin man får vara då! olika versioner på Mumin.


14 och 15 maj


hej hej!
igår och idag har inget speciellt hänt, dagens roligaste händelse var helt klart att jag äntligen fick hämta Gunnel!! super nice! hon är så fin med sitt nya hjul och sin nya backspegel, hehe.
har även lyckats köpa lite födelsedagspresenter till lilla syster-yster-bus som fyller 3 år den 30:e maj. kanske lägger upp ett foto på sakerna senare, kan i alla fall säga att det bland annat blev ett par grymt coola solbrillor! :P haha, hon är så söt med de på.

i helgen ska jag väl mest träffa folk, sova, motionera Gunnel och försöka plugga och städa. och fota lite, för det är kul.

nu ska jag försöka komma på något vettigt att göra, hum..

ha det bra~

13 maj


hallå!
igår (onsdagen den 13) bakade jag cupcakes på kvällen!!



visst blev de fina? alla är olika, blev 15 st totalt. den på bilden är en av mina favoriter, ser ganska rolig ut.
dock blev frostingen inte jättebra, så det är inte så "cupcakeigt".. men det får jag ta och fixa tills nästa gång.

skolan var lång och allmänt tråkiga lektioner. tur att man har roliga och trevliga folk i klass att snacka med!
på eftermiddagen körde jag med gunnel till anderstorp för att köpa ett lås, nya backspeglar, en pump och varma motorcykel handskar och även pumpa däcken. hittade det mesta och fick beställa lite, och sen när jag skulle pumpa framdäcket small det till mindre än 10 cm från mitt öra. aj... däcket sprack typ 15 cm, inte såå bra! :S men gubbarna på affären var jättetrevliga och hjälpte mig.
sen var ju bara det lilla problemet hur jag skulle komma hem. de hade inte däck i rätt storlek.

så nu är jag gunnel-fri. tråkigt som attan! men förhoppningsvis kan jag hämta hem henne imorgon! och för er som har missat det är alltså gunnel min "nya" moped. hehe, bild kommer snart.

ha det gött :*


12 maj


hallå,
missade visst att posta det andra inlägget jag skrev igår... woops, smart!
i alla fall, idag har jag haft matte b nationellaprov. det var direkt på morgonen och höll på i FYRA timmar framåt! pust.
men sen slutade jag redan 12.30, jätteskönt. och så blev jag klar lite tidigare, så vid ungefär halv/kvart i tolv gick jag.
följde med erik, sebbe och smulan till bankomaten och en bit på vägen till ica. skulle hem så jag gick till busshållplatsen och väntade.

lite senare ska jag iväg och hämta Gunnel! min moped. kul kul =)
nu sitter jag och leker i photoshop, får väl se om det blir något bra så jag kan lägga in det här..

hejjs svejjs


11 maj


tjo,
dagen har varit slapp. kollat på massa, tråkiga projektarbeten idag som 3orna på skolan har gjort. det var några roliga, men nästan alla var oväntat tråkiga. tyvärr. dock var det två nv-killar som hade gjort en badtunna, haha! jätterolig idé. sen var det en tjej från barn och fritid (tror jag) som hade ordnat ett lan. vad ska man säga, men lite roliga idéer fanns det ju.

om ni undrar varför jag inte svarar på någon kommentar så är det för att mitt internet är konstigt och vägrar samarbeta...

aja, nu ska jag fortsätta kolla på 2½ män. ha det bra!

puss hejjs :*


helgen


hej alla!
har ni saknat mig? det var i alla fall väldigt länge sen jag skrev ett inlägg.
jag ska ladda upp massa bilder och sånt från helgen, har varit en väldigt trevlig sådan.
i fredags var jag på modevisning i Båstad, min kusin som går första året på en privatskola. med inriktningen mode och design, så det var treorna som höll i det och det var folk från alla årskurser som hade gjort kläderna och gick. riktigt trevligt, otroligt fin lokal och mysigt med utflykt och så.
på lördagen hände väl inget specielt, var på en loppis med ami och kusin. tevligt, blev lit kär i två saker (bilder kommer!). kan, för att göra er mer nyfikna, säg att den jag har en bild på var en blomkåls outfit med hatt och allt! haha, helt underbar. dock lite svår buren...
och så var ju mjukglass pappa och jag och kollade på en jättesöt, gul, lite moppe! blev lite småkär även om den är lite rostig, silvertejpad och så, men den var så söt så! ska hämta hem moppen på tisdag! så innan dess måste jag döpa den, kanske kan lägga ut en bra bild på den här, så får ni hjälpa till? =)
på något vis tycker jag det ser ut som en gul-gullig-liten-Gunnel. fråga inte varför, haha

nu måste jag gå, hinner inte skriva mer. måste äta frukost, ska snart till skolan.

ha det bra alla, puss kram



måste bara visa er den bilden, jag tycker den blev sjukt snygg! gjort om en massa i photoshop, men grunden är samma som från början.. har den som bakgrunds bild på min dator nu, fast utan någon text på och med hel svart runt om. jäklar va fin den är (a) haha


7 maj


hej hej!
idag gjorde jag engelska nationella, hör och läsdelarna. gick helt okej.
sen var det håltimma i 2 timmar ungefär, och sist matte lektion. ganska hemskt att jag ska göra matte b tentan i början av nästa vecka! känns absolut inte som man har koll på allt.
min helg kommer bestå av matte pluggning, modevisning på fredag (i båstad!), massa fika med mormor och gammel moster och moped-köpning!
äntligen (sådär 2 år senare) ska jag få en moppe!
eftersom att min mamma ska köpa den åt mig har hon ganska många, jobbiga, krav. till exempel får jag ingen eu-moped och så får jag inte trimma den...
är lite sugen på någon av de här:







är de inte ganska charmiga? haha :P

nu ska jag duscha och sen sova, godnatt


6 maj


skola idag, tråkigt läge.
har ägnat stor del av dagen av att oroa mig för min Bubbi, och nu är jag fan riktigt orolig. var är människan!?
igår kväll sa hon att hon skulle komma idag till skolan, men hon kom inte. så jag har skickat massa sms till henne och ringt flera gånger. vanligen svarar hon alltid direkt, men hon har inte hört av sig på hela dagen. jag har ringt på hennes hemtelefon och lämnat röst meddelande på hennes mobil. men inget svar.
jag kanske bara låter överdrivet överbeskyddande, men jag är faktiskt orolig. har det hänt henne något?
okej.. nu ska jag inte snacka mer om det, hon dyker väl upp imorgon. då jag för övrigt ska göra engelska nationella hör- och skrivdelen.

nu ska jag leta efter mer fina objektiv till min kamera,
natti

bilder


hallå!
nu vill jag att ni säger vad ni tycker om de här bilderna! det är jag som har fotograferat de, och sen har jag gjort om i ps så att det ser ut som bilderna är gamla. eller det är tanken i alla fall.
mina favoriter är helt klart de två nedersta.



bild 1. flagga!



bild 2. vita och lila krokusar.



bild 3. röd och gul tulpan

vad tycker du om bilderna? vilken är bäst (om du tycker någon av de är bra)?


allt fungerar igen


nu verkar allt fungera igen!
såg att inläggen var inne nu =)

nu sitter jag i skolan och skriver om olika sekter. ganska spännande men sjukt att folk kan tro på så sjuka saker ibland...


fulfoten



jag vill ha sommar!
jag vill tillbaks!
SOL!!



och mycket, extremt ful fot. jag knowar det.


5 maj


hej hej,
jag började skriva på ett inlägg innan men glömde posta det... smart!
i vilket fall så kom jag fram till att ingen skulle orka läsa det. det var väldigt långt, om mycket med de här med min pappa...

dagen har varit helt okej. håltimma i typ 3 timmar och 15 min, kul.
och så regnade det idag.. fy.

nu ska jag skriva lite på ett muntligt arbete jag ska redovisa imorgon, till och med hemskare än regn.

natti natt!

mög


det går inge bra för mig nu... håller på med en ny header, som ni ser, och den blir inte bra.
eller allt annat blir inte bra.
och så har jag så himla ont i huvudet, fortfarande.

nu ger jag upp för idag. ni får ta och stå ut med att det ser hemskt ut ett litet tag.


god natt

4 maj


hej hå,
idag blir det inget kul inlägg. eller inget speciellt i alla fall. mest personligt.

dagen har varit allmänt seg, skola, skola. allt gick ju ganska bra och jag fick tillbaks typ nationella i spanska. gick bättre än vad jag trodde (vad säger du ami om hörförståelsen? :P ).

jag har mest gått omkring och tänkt idag. som jag börjat göra en massa efter att jag är hos en kurator nästan 1 gång i veckan.
det är oftast inte bra för mig att tänka, låter lovande men det är så.. jag är glad när jag inte tänker. det är därför jag är så blond på insidan ^^
men om man nu ska vara lite seriöst känner jag att jag behöver snacka med någon, väldigt mycket med. kuratorn är tyvärr bortrest den här veckan, och det känns inte alltid direkt som om man kan prata om allt. eller... hon förstår en inte alltid. dessutom känns det lite b att hon får betalt för att sitta och lyssna på en...
aja.
nu tror jag att jag måste ut och hitta på en låtsats kompis som jag kan prata med. typ. och så ska jag hoppa lite. det är kul.

jag är lite konstig nu, ni får ursäkta mig, men det är mycket i mitt huvud nu. vet inte hur personlig man ska vara i en blogg, så om någon människa vill lyssna på mitt snack så kan ni ju messa mig.




hittade en fin bild, är från i påskas. inget ps.

ha det prima ballerina, hejjs

3 maj


hallå,
idag har det hänt väldigt lite. jag gick igenom nästan alla mina bilder! det är många de... bilderna ligger på en fristående hårddisk och de som inte får plats på cd/dvd skivor. ganska många bilder, trotts att ungefär hälften av mina bilder har försvunnit pga åska mm.
i vilket fall hittade jag mycket kul, hehe. och just nu håller jag på att fixa ett collage på "Bäbis genom tiderna" (min katt). han var grymt sjukt söt som liten, och såå liten.

resten av dagen har jag ätit och städat/sorterat på mitt rum och i min garderob. ett evighets projekt, men jag har i vilket fall lyckats betala lite gamla grejer och skickat iväg massa viktiga papper osv. alltid skönt att få sånt gjort.

jag har kommit på att tradera.com är ett väldigt kul ställe! har bjudit hem tre saker nu i helgen, kommer nog nu i veckan. spännande spännande.

bild från veckan som va, kommer inte riktigt ihåg när. från i onsdags eller kanske tisdags, hmm.



godnatt med er, hörs i morgon! :*

god morron


go morron gott folk!
idag är allt helt ok med mig. ifall nån skulle bry sig.

jag vaknade vid halv åtta, sjukt, men vägrade gå upp. så jag lyckades somna om och gick upp vid nio istället. det känns ju i alla fall lite mer mänskligt.

blev english breakfast idag! yummy. scramble eggs är väldigt gott. :P
slänger in några bilder (jag använder just nu min morfars gamla objektiv så bilderna blir lite "gryniga" eller vad man ska kalla det..)





oboy med marshmallows! gott gott

även om jag inte är något stort fan av Pink älskar jag hennes låt "dear mr President". den är väldigt fin, texten är värd att lyssna på. jag har ju fått spotify nu så jag sitter och lyssnar på allt möjligt kul jag kan hitta.
tips?

nu ska jag komma på något kul att göra. hmm...

2 maj


hej du
dagen började tidigt, men bra. åkte till Vmo med kusinen och gick omkring lite, har typ lite pengar så jag kollade mest. köpte dock en (ett?) läppsyl (var akut behov).
lagade mat när jag kom hem.
och sen var det en trevlig (...) människa som kom och förstörde min dag. och antagligen reseten av helgen. tack....

hoppas du har och får en bättre dag,
bye bye


1 maj


HEJ!
idag är det 1:a maj! så himla nice, och jag har dessutom räknat ut att det bara är 23 skoldagar + skolavslutningen kvar för mig!! eftersom jag går nv och vi åker bort typ hela tiden så blir det inte så många "riktiga" skoldagar =)
idag händer det nog inte så mycket, är sugen på att jogga en tur. annars så får man väl se vad som händer mer..

slänger in en sommarbild på mina katter, erkänn de är världens sötaste! bilden är från i förrgår.



hejjs


broken dreams





fråga inte varför jag laddar upp de här. satt och tråkade lite i ps nu, och detta gjorde jag bland annat. fotona har jag fotograferat igår, så det är copyrigh. känns onödigt att skriva sånt, men det finns elaka människor som snor bilder och säger att de är deras osv. fy!
fixade även ihop bilderna, eller vad man ska säga, så det är made by me. väldigt simpelt, men aj ja. och lite fail färger och sånt, men men.

hope you like it =)