i

Irrande tankar. Tankar som borde vara förbjudna. Farliga tankar. Dåliga tankar. Mörka tankar. De är överallt, jag får inte luft (bokstavligen talat, akuten i fredags). Åh, nu är jag hemma igen, hemma till det jag inte vill vara hemma hos. Ångest, magsår, kramp, panik, sömnproblem, bort tappad självkänslan och självförtroende. Fan. Jag som trodde jag vuxit upp.

Varför kan livet inte kännas så här hela, hela tiden. Varför kan det inte göra det?



Förlåt för alla hästbilder.


h

Haha, jag är inte seriös!



Så här lär det se ut när vi åker på utställning! "Bakgrundsbilden" (på de tre uppställa hästarna) är det inte jag som har fotat, samma sak gäller bilden på den lilla hästen längst bak (Alfons!) och tjejen längre fram (Lisa!) (men de två bilderna får jag låna).
Bilden på hästen längst fram (Pi!) och hon som ligger längst bak (jag!) är det jag som har fotat. Redigeringen har jag gjort, inte för att det är något att skryta med, men ja.

Nu ska jag sova. Tufft med uppstigning klockan 05:45 och körlektion klockan 07:30. Har klarat alla teoriproven nu, så enkla. Jag fattar inte?



g

Gandalf, the budgerigar?
Statyn står i en liten by i Toscana, Italien. I min by faktiskt. Min alldeles egna by. I alla fall nästan. Jag är ju delvis där ifrån. Kanske 25% av mig.

Båda fotografierna har jag tagit och bilderna har jag redigerat ihop själv. Så fick jag det sagt.



Redigeringen är usel. Riktigt usel. Skyller på att jag gick upp vid 05:30 och har gjort risk1 och haft min första körlektion på körskola. Läskigt. Nervöst... Men trafikläraren sa att jag var så duktig så. Och körde lugnt och fint. Eh? Han har nog missat när jag körde i 150 till Jönköping. Men tur är väl det.

Klart slut. Godnatt.


f

Fannytomen behöver hjälp.
I inlägg "d" så ser ni en liten tjock ponny. Denna ponny, och jag, ska på utställning om si sådär en månad. Dock har jag allvarliga problem, i-landsproblem av hög grad. Jag måste nämligen köpa en grimma eller ett visningsträns som passar till henne. Det är en väldigt viktig detalj (JA jävla i-landsproblem!) så jag vet verkligen inte vilken det ska bli.
Pi borde ha en grimma i brunt, men svart och vitt är med okej. Helst läder, och jag tycker det är snyggast utan så mycket detaljer på (det får inte sticka ut, det är ponnyn som ska synas, grimman ska bara "hjälpa till").

Okej, här kommer ett litet collage;
Jag har ingen rättighet till bilderna, alla bilderna är lånade och under så länkar jag till sidorna de kommer ifrån.



1. Vit visnigsgrimma, 39 kr.
2. Svart lädergrimma,  98 kr.
3. Svart lädergrimma, 129 kr.
4. Svart lädergrimma, 129 kr.
5. Svart visningsgrimma, 239 kr.
6. Rosa tigergrimma, 299 kr.
7. Brun lädergrimma, 179 kr.

Och så kommer vi till nästa problem, grimskaft med (bild 9) eller utan (bild 8) kedja?

8. Mrk brunt (finns även i svart) läderkoppel (till hund, haha!), 109 kr.
9. Svart (finns även i två olika bruna färger) kedjegrimskaft, 225 kr.

Nummer 6 är mest ett skämt, haha, jag tänker inte ha den i alla fall! Det är ett exempel på en sån grimma jag inte vill ha på utställning!

Så vilken grimma tycker ni passar min fux bäst?


e

En tur mot Mjölby! (Blev inget Mjölby.)





d

Det här med djurhuvud. Det kan liksom inte blir förmycket av de. Det är så fräsigt.
Nu är det motion av hästarna som gäller. Har en liten och mycket fet shettis som måste bli smal (omöjligt, ska jag vara realist så ska hon bli någorlunda tunnare) och fin. För den 25:e september är det hästutställning! Spännande.



Min fina Picadilly, "Pi", "3,14", "Pippi", "Tjockisponnyn", "Elak ponni" (den andra, större hästen är "Snel hest") och många fler. Kärt barn (ponny) har många namn helt enkelt.

c

Inget händer här, försöker ta vara på sommarlovet. Sista sommarlovet. Sorgligt.

Ännu en ny bild, nästan samma som sist.



Modell: http://sjupunktre.blogg.se/ . Fotografier och redigering: av mig.

Och snart, snart, kommer headern upp.


b

Börjar bli bra här på bloggen nu. Ååh.
Har helt bytt färg och snart kommer en header upp, måste dock fotografera lite för att få den som jag vill. Imorgon får det bli. Åh, åh, det kommer bli lysande.

Fotograferade denna fina flicka igår och redigerade ihop den med en gammal bild (katten), resultatet blev överförväntan (inte överdrivet seriös redigering);




a

Aha, då försöker jag igen!
Ska försöka dra igång bloggen och skriva lite. Får se hur länge det håller.

Slänger in en riktigt dåligt redigerad bild. Är två bilder, båda fotade av mig, så Copyright gäller som alltid.



Ska försöka göra något åt designen. Om jag pallar.


RSS 2.0