hej igen!


hej ni,
man kan väl säga att jag inte varit överdrivet aktiv på sistone här i bloggen. ledsen för det, men jag har inte haft ork eller tid. men nu tänkte jag skriva ett litet inlägg.
har hänt en hel del, var i Borås zoo och firade lilla systers 3-års dag i lördags. väldigt roligt, hon gillade verkligen alla djur! aporna och pingvinerna tror jag blev favoriterna.

igår vid 07.30-08.00 när jag var på väg till skolan med mopeden hände en liten olycka... jag "fastnade" i ett hjulspår som gick rakt ut i det gruset (körde på en liten skogsväg) och kom ut i diket. det borde inte ha varit några problem att komma upp på vägen igen, har klarat det innan lätt, men det var en mindre trästock som låg i vägen. så Gunnel krockade och där tappade jag minnet av vad som hände.
jag svimmade alltså. vaknade, tror det var ungefär 8-10 minuter efter fallet av att min arm och mitt knä gjorde otroligt ont. hade blodsmak i munnen, svarta prickar snurrade runt, jag såg i princip inget och huvudet dunkade och gjorde ont. fick av mig hjälmen och upptäckte att det rann blod från ansiktet. som tur var var hade jag bara bitit mig i läppen och kinden, + att jag rev mig på käken.
lyckades ringa hem, eftersom min ryggsäck (fatta sån jävla otur, första gången jag hade ryggsäck på flera år!) låg framför mig. gissar på att jag fick datorn + alla böcker som låg i väskan i bakhuvudet. inte så konstigt att det gör ont...
såg att det sprutade bensin ur moppen så jag lyckades komma upp och ställde upp mopeden på vägen. allt började snurra, dunkade i hela huvudet och jag kunde inte stå upp. satte mig på en sten och satt där tills mats och "farmor" kom och hämtade mig.

åkte hem och sen åkte vi in till akuten (hade hjärnskakning i höstas när mjukglasspappa och jag var med i en annan trafikolycka) och tyckte det kändes som det. i alla fall åkte vi in och blev kvar på Värnamo sjukhus i 6-8 timmar... doktorn försökte tvinga mig att stanna kvar. hon snackade om att man kunde få hjärnblödning, något läskigt ja. men med ett par lögner om att jag mådde bra fick jag åka hem.

idag är det ok med mig, ifall någon skulle brys sig om det. hade inga lektioner idag men tror jag ska gå till skolan imorgon. idag kan jag i alla fall gå utan att tappa balansen...

förlåt för de här väldigt långa inlägget.
hejjs


Kommentarer
Postat av: Ami

Fanni, varför ska du råka ut för det här? Hoppas du är på bättringsvägen. Hjärnblödning låter inte alls kul. Pussssss ♥

2009-06-02 @ 18:40:08
URL: http://smilemaker.blogg.se/
Postat av: Emma

Stackare, men tur att det inte var värre i alla fall :)

Hoppas du kommer imorgon <3

2009-06-02 @ 19:15:35
Postat av: fanni

svar till emma: ja, det är inte så farligt.

jag ska försöka komma imorron =) <3

2009-06-02 @ 21:17:46
URL: http://fannytomen.blogg.se/
Postat av: Isa

guuud nej, vad läskigt! det verkar i alla fall inte vara något allvarligt? men krya på dig. :)



och grattis i efterskott till söta lillasyster.

2009-06-02 @ 23:28:38
URL: http://isanoor.wordpress.com
Postat av: fanni

isa:

nej, det är inte så illa med mig. jag klarade mig ganska bra :p men men, kunde gått bättre med.



tack säger hon!

2009-06-03 @ 19:46:29
URL: http://fannytomen.blogg.se/
Skriv en kommentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback